BOKOMTALE

Rose-Maries litteratur- og filmblogg:

"Boka er full av tips som handler om hele reisen, ikke bare om hva som får plass i kofferten, og vil dermed kunne være til hjelp for alle som sliter litt med logistikken når man skal på ferie.
Boka er lettfattelig, oversiktlig og praktisk! Det kan være en god investering å lese den før sommerens store ferieutflukter! Anbefales som en del av planleggingen!"

God morgen, Norge! på TV2 

"Hvordan pakke smart?

Det nærmer seg sommerferie og mange skal snart ut å reise. Men hvordan kan vi unngå å pakke med oss mer enn vi trenger? Og hvordan pakker vi smartest mulig?"

Tirsdag 6. juni var Dagmar Goovaerts Bern, forfatter av "Den lille PAKKEBOKEN", gjest hos TV2. Siri spurte etter smarte pakketips, og Dagmar fortalte og demonstrerte.


DnB feed:

"Pakk som en mester!

Den elegante mote-, marketing-, og business-utdannede damen, som ble født i Horten og nå bor med familien i Oslo, har dessuten et pakkemotto, «Pakk smart - reis lett». Du vil aldri se Dagmar ved bagasjebåndet på en flyplass - hun reiser kun med håndbagasje. I disse dager i alle fall."
EBOK.no

"Gjør deg klar til reisen med "Den lille pakkeboken". Her får du nyttige tips og triks om hvordan man pakker smartere. God tur! 👜"

Astrid Thereses bokblog:

"Dette er en bok jeg anbefaler før du skal ut å reise. Ikke nødvendigvis for at du kun skal reise med håndkoffert, selv om det ser så herlig og praktisk ut, men også fordi boken er full av tips til hvordan å løse enkelte utfordringer i ferien. Den lille pakkeboken er lettlest, oversiktlig og lærerik, en meget god venn til neste ferie."

Tara nr 10

Klar for tur

"Hun har skrevet geniale "Den lille Pakkeboken" for å fortelle hvor viktig det er å ha en plan for det lille du behøver å ta med."

Kjøp boken her!