HISTORIEN BAK BOKEN 

"Reiser du bare med den lille der?"

Det spørsmålet hører jeg ofte. Jeg blir fornøyd når jeg får plass til tingene mine i en liten koffert, så lett som mulig.

Det er flere fordeler ved å pakke lett: Da sparer jeg tid ved bagasjeutleveringen og noen kroner i bagasje. Mindre vekt krever mindre drivstoff, bedre for miljøet. Jeg har kontroll på tingene mine, og det blir mindre stress, mer godfølelse.

Jeg begynte å tenke på hvordan man kunne forklare, på en enkel måte, hordan det lønner seg å organisere seg effektivt med pakking.

Før jeg visste ordet av det hadde jeg begynt på "Den lille PAKKEBOKEN". Et kapittel ble til neste, og plutselig var det en hel bok. 

Formålet er å gi informasjon og øke bevisstheten blant leserne, slik at de pakker smart og reiser lett.

Du kan lese boken som underholdning, ta til deg de tipsene du synes er nyttig for deg, eller lære et system som revolusjoner måten du pakker på, for å kjenne lettelsen med lite bagasje.

Gunnar Garfors

Forord

Globetrotteren Gunnar Garfors var den yngste hobbyreisende til å besøke alle verdens land. Han skrev boken "198" om det. Garfors har besøkt verdens fem kontinenter på et døgn, og alle Norges fylker på 24 timer, for å nevne noen av reiseverdensrekordene.

Globetrotteren reiser selvfølgelig med håndbagasje, og vet mye om pakking.

Besøk hjemmesiden Garfors.com.

Les hans humoristiske forord i boken.

Om forfatteren

Dagmar Goovaerts Bern

Foreldrene møttes på "Overseas Club" i Brimingham og jobbet over hele verden. Dagmar ble født i Horten, men reiste så mye at hun fikk eget pass som baby. Barneår ble tilbragt i Uganda, og ungdomsår i Miami.

Av utdannelse har hun en Associate of Arts i motedesign, Bachelor i Marketing Communication fra BI, og en Master of Business Administration fra NHH.

Fritid brukes gjerne på farten til nye og kjente steder.


AURELA FORLAG

Hvorfor starte eget forlag?

Selvpubliserende forfatter

I Norge er det et par tusen forlag, de fleste er veldig små. Mange er startet for at forfatteren skal gi ut sin bok. Det er flere grunner til det:

  • Tid. Det går ofte raskere å gjøre ting selv
  • Økonomi. Standardavtalen gir forfatteren lite
  • Rettigheter. Forfatteren eier innholdet
  • Kontroll. Akkurat som ønsket
  • Lære. Gøy å gjøre noe nytt!

Salg og markedsføring er de store forlagenes styrke, de eier distribusjonskanalene, boksentralene, bokklubbene og bokhandlerne.

Ved å kjøpe "Den lille PAKKEBOKEN" støtter du entreprenørskap og bransjerikdom


Kjøp boken her!