HISTORIEN BAK BOKEN 

"Reiser du bare med den lille der?

Det spørsmålet hører jeg ofte. Jeg blir fornøyd når jeg får plass til tingene mine i en liten koffert, så lett som mulig.

Det er flere fordeler med å pakke lett: Du sparer tid ved bagasjeutleveringen, og noen kroner i bagasje. Mindre vekt krever mindre drivstoff, det er bedre for miljøet. Jeg liker å ha kontroll på tingene mine, det blir mindre stress, og mer godfølelse.

Jeg begynte å tenke på hvordan jeg på en enkel måte kunne forklare hvordan det lønner seg å organisere seg effektivt med pakking. Før jeg visste ordet av det hadde jeg begynt på "Den lille PAKKEBOKEN". Et kapittel ble til neste, og plutselig var det en hel bok. 

Du kan lese boken som underholdning, ta til deg de tipsene du synes er nyttig for deg, eller lære et system som revolusjoner måten du pakker på, for å kjenne lettelsen med lite bagasje.

Lykke til med pakkingen, og god tur!"

Dagmar Goovaerts Bern

FORORD av

Gunnar Garfors

Globetrotteren Gunnar Garfors var den yngste hobbyreisende til å besøke alle verdens land. Han skrev boken "198" om det, og har siden gjentatt bragden! Garfors har besøkt verdens fem kontinenter på et døgn, og alle Norges fylker på 24 timer, for å nevne noen av reiseverdensrekordene.

Globetrotteren reiser selvfølgelig kun med håndbagasje, og vet svært mye om pakking.

Les hans humoristiske forord i boken.

Besøk hans hjemmeside Garfors.com.

Om forfatteren

Dagmar Goovaerts Bern

Foreldrene møttes på "Overseas Club" i Brimingham og jobbet over hele verden. Dagmar ble født i Horten, men reiste så mye at hun fikk eget pass som baby. Barneår ble tilbragt i Uganda, og ungdomsår i Miami.

Av utdannelse har hun en Associate of Arts i motedesign, Bachelor i Marketing Communication fra BI, og en Master of Business Administration fra NHH.

Fritid brukes gjerne på farten til nye og kjente steder.

AURELA FORLAG

Eget forlag for å gi ut egen bok

Selvpubliserende forfatter

I Norge er det et par tusen forlag, de fleste er veldig små. Mange er startet for at forfatteren skal gi ut sin bok. Det er flere grunner til det:

  • Tid. Det går ofte raskere å gjøre ting selv
  • Økonomi. Standardavtalen gir forfatteren lite
  • Rettigheter. Forfatteren eier innholdet
  • Kontroll. Akkurat som ønsket
  • Lære. Gøy å gjøre noe nytt!

Salg og markedsføring er de store forlagenes styrke, de eier distribusjonskanalene, boksentralene, bokklubbene og bokhandlerne.

Ved å kjøpe "Den lille PAKKEBOKEN" støtter du entreprenørskap og bransjerikdom. Takk!


Kjøp boken her!